SzerszámokITT

SzerszámokITT

10 vezérlésszerelő eszközkészlet a európai személyautópark több mint 5000 alkalmazásának kiszolgálásához.

2020. szeptember 25. - István alkatrészek
 modern motorokban a vezérműrendszer igen érzékeny, és a nem megfelelő javítási technika a mechanikai meghibásodások legfőbb okozója. Ezért az SKF autóipari alkatrészekkel foglalkozó részlege 10 vezérlésszerelő szerszámot kínál, amelyek a vezérműrendszer karbantartása során a szakemberek gyors és pontos munkavégzését segítik elő a népszerű gépjárművek széles skáláján. 
 
A legtöbb vezérműszíj hajtású motor esetén lényeges szempont a megfelelő eszközök használata a rendszer cseréje során. A meghajtott alkatrészeket, mint például a vezérműtengelyt, a főtengelyt, de még a gázolaj-befecskendező szivattyút is a megfelelő pozícióban kell rögzíteni a régi vezérműszíj és az egyéb alkatrészek eltávolítása, és az új készlet beszerelése során. Ellenkező esetben a szerelés költséges és gyakran visszafordíthatatlan kárt tehet a motorban. 
 
Az SKF vezérlésszerelő szerszámai mindazon alkatrészeket tartalmazzák, amelyek a vezérműtengely/főtengely szinkronizálásához, valamint a vezérműrendszer biztonságos és helyes cseréjéhez szükségesek. 
 
Mik a jellemzői és előnyei?
  • Egyetlen költséges és sok helyet foglaló eszközkészlet helyett, amely az összes különböző motortípushoz tartozó eszközöket tartalmazza, az SKF inkább 10 kisebb készletet állított elő, mindegyiket egy különböző népszerű motortípuscsaládhoz. A szakemberek kiválaszthatják, hogy műhelyükben melyik eszközkészletek lennének a leghasznosabbak, amivel helyet és pénzt is megtakaríthatnak. 
  • Mindegyik eszközkészlethez tartoznak nyomtatott utasítások is, amelyek lépésről lépésre részletezik a vezérműrendszer rögzítésének folyamatát.
  • A csomagolás robusztus, könnyű és szükség esetén könnyen szállítható.
  • Egyedi cserealkatrészek is rendelhetők egy adott alkatrészben keletkezett kár vagy sérülés esetére, hogy ne kelljen a teljes készletet kicserélni.
 
Európában a vezérműrendszerek 68%-át a vezérműszíj hajtja, és a vezérműrendszer meghibásodása esetén a javítás igen költséges és időigényes. Ezek a speciális eszközök segítik a szakembereink mindennapi munkáját, hogy első nekifutásra is tökéletes javításokat végezzenek. 
 
A 10 eszközkészlet együttesen 90 vezérműszíjkészletet és vízpumpával rendelkező vezérműszíjkészletet fed le, és az európai autóparkon belül több mint 5000 különböző alkalmazáshoz kapcsolódik. 
 
Az SKF teljes autóipari eszközkínálata már összesen 16 készletet tartalmaz. A 10 új vezérlésszerelő szerszám mellett a következő eszközök is szerepelnek a termékkínálatunkban: 
  • 2 SKF szabadonfutó generátor szíjtárcsa célszerszám: a VKN 350 és a VKN 351: az alkatrészek megfelelő eltávolításához és szereléséhez.
  • Egy rugalmasszíj-felhelyező szerszám (VKN 300), amellyel „a szíj méretre nyújtása” művelet sokkal egyszerűbb.
  • 2 rögzítőszerszám az SKF gumiharangok rögzítéséhez (VKN 400 az univerzális rögzítőbilincsekhez és VKN 401 a füles rögzítőbilincsekhez).
  • Egy tágítószerszám (VKN 402), amely az univerzális gumiharangok beszerelését segíti elő anélkül, hogy a féltengelycsuklót le kellene szerelni a tengelyről, ezzel időt és pénzt takarítva meg. Ezzel a CE-jelöléssel rendelkező pneumatikus szerszámmal a gumiharang fizikai erőfeszítés nélkül tágítható.

A bejegyzés trackback címe:

https://szerszamokitt.blog.hu/api/trackback/id/tr916214908

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása

Chiptuning, vaginal dryness, autóalkatrész, motorolaj, best down pillows, villanyszerelo, termálfürdő, zárjavítás, ameamed, akkumulátor

chiptuning és autófóliázás Budapest verblender, vaginal dryness autóalkatrész és motorolaj webshop best hungarian goose down suzuki chiptuning villanyszerelobudapest tamási termálfürdő zárjavítás és lakberendezés ameamed akkumulátor, motorolaj Chiptuning, vaginal dryness, autóalkatrész, motorolaj, best down pillows, villanyszerelo, termálfürdő, zárjavítás, ameamed, akkumulátor