SzerszámokITT

SzerszámokITT

Miért kifizetődő a minőségi szerszám

2020. szeptember 25. - István alkatrészek

Ebben a cikkben arról olvashat, hogy miért fontos szempont a profiknak egy-egy speciális szerszám beszerzése és a termék-dizájn.

 

Dizájn

 

Az esztétikum életünk számos területén fontos szerepet játszik. Akkor miért ne választanánk olyan szerszámot is, amely optikailag jó benyomást tesz? Egyszer vegye szemügyre a néhány szerszámon látható „Red Dot Award“ jelölést. Ez arra utal, hogy a szerszám dizájn díjat kapott.

 

 

 

 

 

Megjelenés és ergonómia tekintetében is tökéletes: a porvédett racsnis kar.

 

Egy példa: a porvédett racsnis kart úgy terveztük, hogy irányváltója mélyen, védett helyen legyen elhelyezve. Így a racsnis kar élettartama rendkívül hosszú és nagyon magas nyomaték esetén is használható. A fogantyú tökéletes anyagválasztása fokozott ellenálló képességet garantál az agresszív anyagokkal szemben is. A szár krómozott, matt bevonata a racsnis kar kiváló minőségét sugározza.

 

Tesztelés

 

Akkor tudja kiválasztani az Önnek legmegfelelőbb szerszámot, ha kipróbálja. Használja ki az alkalmat, és tesztelje termékeinket bármely Würth Shopban. Termékbemutatóinkon lehetősége nyílik arra is, hogy megismerje innovatív újdonságainkat.

 

Speciális szerszámok

 

A szakemberek állandóan új kihívásokkal néznek szembe. Ilyen esetben speciális szerszámra van szükség!

 

példa:

 

Lemezhajlító

 

Az épületbádogosoknak speciális mobil lemezhajlító készülékekre van szükségük az építkezéseken, ha például egy lemeztetőn utómunkát kell végezni .

 

Ezért fejlesztettük ki a lemezhajlítót: rendkívül jól használható szerszám festett acél, horganyzott lemezek, rozsdamentes acél és minden szokásos fém esetén a kettős állókorc két munkafolyamatának lezárásához.

 

  1. példa:

 

Az építőiparban nagy segítséget jelentenek a lézeres távmérők. A legkülönbözőbb funkcióktól eltekintve két speciális megoldást kínál a WDM 8-14 modell: A beépített színes kamera és a négyszeres nagyítás segítségével akár 200 méteres távolságig lehetséges a digitális célkeresés. Bluetooth segítségével okos telefonra vagy táblagépre is továbbíthatók a mérési eredmények.

 

 

 

Ár, illetve ár-érték arány

 

A szerszám minősége az árban is megmutatkozik. A tengerentúlról importált, rossz minőségű műanyagól előállított olcsó termék természetesen sokkal alacsonyabb áron is beszerezhető, mint egy minőségi szerszám.

 

Ami a hobbi barkácsolóknak – akik csak néhanapján veszik elő szerszámjaikat - még elég lehet, az biztosan nem elegendő a profiknak. Aki az árat helyezi előtérbe a termék minőségi kritériumaival szemben, az vélhetően csak egy tapasztalattal lesz gazdagabb: „Aki olcsón vásárol, dupla árat fizet!“

A bejegyzés trackback címe:

https://szerszamokitt.blog.hu/api/trackback/id/tr3316214912

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása

Chiptuning, vaginal dryness, autóalkatrész, motorolaj, best down pillows, villanyszerelo, termálfürdő, zárjavítás, ameamed, akkumulátor

chiptuning és autófóliázás Budapest verblender, vaginal dryness autóalkatrész és motorolaj webshop best hungarian goose down suzuki chiptuning villanyszerelobudapest tamási termálfürdő zárjavítás és lakberendezés ameamed akkumulátor, motorolaj Chiptuning, vaginal dryness, autóalkatrész, motorolaj, best down pillows, villanyszerelo, termálfürdő, zárjavítás, ameamed, akkumulátor