SzerszámokITT

SzerszámokITT

Ezek a kerti szerszámok a Te munkádat is megkönnyítik!

2020. október 20. - István alkatrészek

Megfelelő kerti szerszámok segítségével a kerti munkákat egyszerűen és gyorsan elvégezheted. Növényeid és zöldségeid gondozásához elengedhetetlen, hogy szakszerű eszközökkel dolgozz. A gyakran használatos eszközök között találhatók a kézi ültető ásók és a metszőollók, illetve a gereblyék is.

 

Melyek a legnépszerűbb kerti szerszámok?

 

Kézi ültető ásó

 

Akár szabadtéren vagy fóliasátorban kertészkedsz, a kézi ültető ásó elengedhetetlen a szakszerű munkavégzéshez. Ezt a kerti szerszámot egyaránt használhatod ásásra és a föld simítására, de a leveleket is felszedheted vele. Kisebb teraszok gondozásához kifejezetten ajánlott egy kisméretű ásót beszerezned.

 

Kézi ásóval egyszerűen tehetsz földet a cserepekbe, illetve gyorsan ültethetsz palántákat és hagymákat is. Mivel gyakran használatos kézi szerszámról beszélünk, ezért praktikus lehet, ha világosabb színű ásót választasz. Így a koszos, földdel borított kézi ásót könnyebben megtalálod a növények között.

 

Ha kizárólag minőségi eszközökkel szeretnél dolgozni, nézz szét a webáruházunkban kapható kerti szerszámok között!

 

Metszőolló

 

A metszőolló szintén egy olyan eszköz, amelynek minden kertész szerszámosládájában ott kell lennie. Számos vágási és metszési feladatot megoldhatsz vele, hogy a növényeid megfelelően fejlődjenek. Zöldségeket és gyümölcsöket, illetve gyógynövényeket is egyszerűen gondozhatsz a használatával.

 

Vastag szárak és vékonyabb ágak vágására egyaránt használhatod a metszőollót. Késő nyáron rendkívül hasznos szerszám, hiszen olyankor vastagabbak a zöldségek és a szőlők szárai. A kerti munkák szezonja végén is jól jön, amikor a felesleges ágakat eltávolíthatod az utolsó takarítás során.

 

Metszőfűrész

 

Ha vastagabb ágakat szeretnél vágni, érdemes a metszőfűrészt választanod. Egy ilyen fűrésszel kb. 20 cm-es ágakat is gondtalanul elvághatsz. Természetesen cserjék és kisebb növények gondozásához is használhatod. A metszőfűrész általában minden kis- és közepes méretű kert karbantartásához elegendő segítséget nyújt.

 

Gereblye

 

Ha rendelkezel udvarral, pontosan tudod, hogy a gereblye mennyire megkönnyíti a lehullott levelek összeszedését. Gereblyével egyszerűen tisztíthatod meg a kerted, és a talajt is kiegyenlítheted. Tavasszal pedig a kertben lévő szennyeződéseket is eltávolíthatod, hogy a talaj egészséges legyen. Ha egyszerűen szeretnéd összegyűjteni a leveleket, válaszd a 42 cm széles és 16 ágú Truper gereblyét!

 

A kerted szakszerű gondozásához tehát érdemes a korábbiakban felsorolt szerszámokat beszerezni. Segítségükkel a kerti munkákat gyorsabban és kényelmesebben elvégezheted.

 

Miért célszerű talicskát is vásárolni a kerti munkákhoz?

 

Ha az átlagosnál nagyobb kerted van, a talicska jelentősen megkönnyíti a munkád. A kertben összegyűjtött növénycsomókat és ágakat, illetve a termőföldet egyaránt gyorsan mozgathatod vele. Ültetéskor a palántákat is kényelmesen a megfelelő helyre szállíthatod.

 

Hagyományos talicskát akkor érdemes választanod, ha elsősorban termőföldet és komposztot szeretnél A-ból B-be eljuttatni. Ha inkább eszközöket mozgatnál, célszerű a kerti kézikocsik között szétnézni.

 

Segítségre lenne szükséged a kerti munkákat illetően?

 

Kérdésed van az ideális kerti szerszámmal kapcsolatban? Keress minket bátran, és mindenben segítünk, hogy a kerted valóban impozáns látványt nyújtson!

A bejegyzés trackback címe:

https://szerszamokitt.blog.hu/api/trackback/id/tr9516247266

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása

Chiptuning, vaginal dryness, autóalkatrész, motorolaj, best down pillows, villanyszerelo, termálfürdő, zárjavítás, ameamed, akkumulátor

chiptuning és autófóliázás Budapest verblender, vaginal dryness autóalkatrész és motorolaj webshop best hungarian goose down suzuki chiptuning villanyszerelobudapest tamási termálfürdő zárjavítás és lakberendezés ameamed akkumulátor, motorolaj Chiptuning, vaginal dryness, autóalkatrész, motorolaj, best down pillows, villanyszerelo, termálfürdő, zárjavítás, ameamed, akkumulátor